El concurs de fotografia de la Fira de l'Aixada ja té imatge guanyadora

El fotògraf manresà Ignasi Trapé Pujol ha estat el guanyador amb una imatge de l’acte central de l’Aixada,  a la plaça Major de Manresa

 

access_time
Divendres, 17 de Març de 2023
El concurs de fotografia de la Fira de l'Aixada ja té imatge guanyadora

El fotògraf manresà Ignasi Trapé Pujol és el guanyador del concurs de fotografia de la Fira de l’Aixada 2023 a través d’Instagram. Ha estat premiat per una imatge de l’acte central de la Fira a la plaça Major que, segons el jurat, destaca “per la captació del moviment en un dels moments més emblemàtics i carregats d’emoció de l’esdeveniment”. La tècnica utilitzada per l’autor de la fotografia és l’ICM (moviment intencionat de la càmera) sense cap més tractament.

En el#ConcursAixada23 podien participar totes les persones que volguessin, sense límit d'edat. Només calia tenir un compte d'Instagrami que les imatges fossin capturades, editades i publicades amb dispositius mòbils. Les fotos havien d'haver estat realitzades durant la Fira de l'Aixada, celebradaels dies 25 i 26 de febrer passat.

Aquesta edició del concurs ha tornat a ser molt concorreguda amb 180 fotos presentades. El guanyador serà obsequiat amb una entrada doble per assistir a un espectacle al Teatre Kursaal a triar entre tota la programació del 2023, un obsequi cedit per MEES (Manresana d’Equipaments Escènics).

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura