Mostrar Menú

La Prima Vera, Lasta Sanco, EKKO, Xicu, El Kiwi & La Flor Inza i Los Valientes s'incorporen al cartell del Vibra Festival, que torna a apostar pel talent local

Gràcies al Programa de Suport a la Creació, aquests artistes i bandes compartiran escenari amb Ciudad Jara, Stay Homas, Smoking Souls, Els Amics de les Arts, Ana Tijoux i Ladilla Rusa, respectivament. Les entrades ja estan disponibles a www.vibrafestival.cat. Vibra Festival està impulsat per Cases de la Música i l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu de donar suport a la reactivació de la cultura.

La Prima Vera, Lasta Sanco, EKKO, Xicu, El Kiwi & La Flor Inza i Los  Valientes s'incorporen al cartell del Vibra Festival, que torna a apostar pel talent local

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols, i el director de Casa de la Música de Manresa, Dani Castellano van presentar dimecres passat les formacions musicals locals que actuaran a la segona edició del Vibra Festival, eixamplant la llista de concerts ja confirmats. Sis artistes i bandes que han estat seleccionats del Programa de Suport a la Creació 2021 de Cases de la Música, i que tindran l’oportunitat d’actuar en directe en aquest cicle de concerts de petit format, que va néixer l’any passat, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i Cases de la Música.

D’aquesta manera, es podrà gaudir dels espectacles de La Prima Vera junt a Ciudad Jara el 23 de juny; de Lasta Sanco amb Stay Homas el 26 de juny; EKKO amb Smoking Souls el 3 de juliol; Xicu juntament amb Els Amics de les Arts el 9 de juliol; El Kiwi & La Flor Inza i Ana Tijoux el  10 de juliol; i Los Valientes amb Ladilla Rusa, divendres 16 de juliol.

Amb la presentació d’aquest reguitzell de noves formacions, els impulsors del Festival fan un pas endavant i desvelen tots els noms d’aquesta segona edició, que ja compta amb artistes i bandes de primer nivell, ara com ZOO, Oques Grasses, Maluks, Ciudad Jara, Iseo & Dodosound, Stay Homas, Smoking Souls, Els Amics de les Arts, Ana Tijoux, Ladilla Rusa, Lágrimas de Sangre i Senyor Oca.

 

Formacions musicals becades amb el Programa de Suport a la Creació

La Prima Vera, Lasta Sanco, EKKO, Xicu, El Kiwi & La Flor Inza i Los Valientes han estat escollits per la seva qualitat musical i la seva projecció, gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música. L’oportunitat perfecta per aquestes formacions locals, que actuaran en el festival de petit format de referència a la Catalunya Central; a més de compartir escenari amb artistes i bandes ja assentats al panorama musical actual.

Una nova línia d’ajudes dintre del Programa de Suport de Cases de la Música, que aquest any es va tancar amb més de 700 sol·licituds.

 

Com va néixer el Vibra Festival?

El Vibra Festival va sorgir a l’estiu de 2020, com a resposta a la complicada situació que està travessant el sector cultural a causa de la Covid. Un petit cicle de concerts, que va néixer de la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i Cases de la Música, i que té com a objectius reactivar la música, a més de convertir-se en un punt de referència per tota la Catalunya Central.

Tan bo va ser l'acolliment de la primera edició que enguany, el festival repeteix amb un cartell de luxe. Tornaran els concerts a l’aire lliure i el Pati del Palau Firal de Manresa es tornarà a convertir en l’escenari perfecte. Concerts que, com el darrer any, seguiran totes les mesures sanitàries i de seguretat pertinents.

Entrades ja disponibles a la pàgina web del festival! www.vibrafestival.com

 

AGENDA:

18 de juny. ZOO

19 de juny. Oques Grasses + Maluks

23 de juny. Ciudad Jara + La Prima Vera

26 de juny. Stay Homas + Lasta Sanco

2 de juliol. Iseo & Dodosound

3 de juliol. Smoking Souls + EKKO

9 de juliol. Els Amics de les Arts + Xicu

10 de juliol. Ana Tijoux + El Kiwi & La Flor Inza

16 de juliol. Ladilla Rusa + Los Valientes

17 de juliol. Lágrimas de Sangre + Senyor Oca